Agenda: waar kunt u ons spreken?

Waar kunt u ons spreken?

    • 8 tot en met 15 november 2019: tijdens de Week van de Mediawijsheid. Wij verzorgen in die week op twee locaties een gratis gastles of workshop. Wilt u tijdens de Week van de Mediawijsheid voor leerlingen of docenten op uw vo- of mbo-school een activiteit organiseren? Of voor mediacoaches bij uw bibliotheek? Denk dan aan een gastles of aan een workshop over Doe je digiding!  Wie het eerst komt, die het eerst maalt!
    • 16 januari 2020: We verzorgen een sessie tijdens de Studiedag digitale geletterdheid voor docenten vo en mbo. Door de bibliotheken Amstelland, Haarlem, Leiden, Haarlemmermeer en Probiblio.
    • 14 februari 2020: We staan op de Informatiemarkt tijdens de Docentendag Maatschappijleer van de NVLM en ProDemos in de Grote Kerk in Den Haag. Meer informatie: https://prodemos.nl/voor-scholen/voor-docenten/docentendag-maatschappijleer/
    • 5 maart 2020: Tijdens de landelijke Digisterkerdag met als thema ‘Samen onderweg’ verzorgen we samen met een bibliotheek en school een sessie over Doe je digiding! De dag vindt plaats in Amersfoort. Aanmelden kan zeer binnenkort.

Contact

Angeliek van der Zanden, programmaleider jongereneducatie
E-mail: angeliek.vanderzanden@digisterker.nl
Telefoon: 06 27 43 61 89

Marith Clignet, medewerker jongereneducatie
E-mail: marith.clignet@digisterker.nl
Telefoon: 06 29 18 25 06