Voor scholen

Aansluiting leerdoelen Doe je digiding! op leerdoelen vmbo en mbo

Wilt u weten hoe Doe je digiding! aansluit op de leerdoelen van uw vak? Hier kunt u zien op welke wijze de lesmodules van Doe je digiding! aansluiten bij de eindtermen maatschappijleer en economie in het vmbo en bij de competenties LOB in het vmbo. Hier kunt u zien op welke wijze de lesmodules van Doe je digiding! aansluiten bij de burgerschapsdimensies in het mbo.

 

Andere informatie in Doe je digiding! voor docenten

In de lesomgeving Doe je digiding! hebben we voor docenten een blokje met diverse soorten informatie opgenomen. U krijgt dit blokje pas te zien als u bent ingelogd.

 

 

Als u op de link Praktische informatie klikt, krijgt u toegang tot meerdere documenten, zoals instructies over het inloggen met uw leerlingen (een instructie over inloggen via Entree Federatie en een instructie over inloggen met aangemaakte Doe je digiding!-accounts). Ook staat in die instructies beschreven hoe u de resultaten van uw leerlingen kunt volgen.

Wanneer u op de link Algemene toelichting klikt, krijgt u toegang tot een document met dezelfde naam. Hierin staat algemene informatie over de inhoud en aanpak van Doe je digiding! Dit document kunt u hier alvast inzien.

Daarnaast vindt u de links Docentenhandleidingen en Antwoordbladen. Elke lesmodule heeft een eigen docentenhandleiding en antwoordblad.

Tot slot de link Resultaten leerlingen. Als u daar op klikt, krijgt u toegang tot de resultaten van uw leerlingen die met Doe je digiding! aan het werk zijn.