Voor scholen

Voor scholen

In de lesomgeving Doe je digiding! hebben we voor docenten een blokje met diverse soorten informatie opgenomen. U krijgt dit blokje pas te zien als u bent ingelogd.

 

 

Als u op de link Praktische informatie klikt, krijgt u toegang tot meerdere documenten, zoals instructies over het inloggen met uw leerlingen (een instructie over inloggen via Entree Federatie en een instructie over inloggen met aangemaakte Doe je digiding!-accounts). Ook staat in die instructies beschreven hoe u de resultaten van uw leerlingen kunt volgen.

Wanneer u op de link Algemene toelichting klikt, krijgt u toegang tot een document met dezelfde naam. Hierin staat algemene informatie over de inhoud en aanpak van Doe je digiding! Dit document kunt u hier alvast inzien.

Daarnaast vindt u de links Docentenhandleidingen en Antwoordbladen. Elke lesmodule heeft een eigen docentenhandleiding en antwoordblad.

Tot slot de link Resultaten leerlingen. Als u daar op klikt, krijgt u toegang tot de resultaten van uw leerlingen die met Doe je digiding! aan het werk zijn.