Antwoordbladen

Antwoordenblad module Overheid Burger DigiD

Klik hier voor het antwoordenblad bij de module Overheid, Burger en DigiD. Handig om bij de hand te hebben als u met de module aan de slag gaat.

 

Antwoordenblad module Identiteit

Klik hier voor het antwoordenblad bij de module Identiteit. Handig om bij de hand te hebben als u met de module aan de slag gaat.

 

Antwoordenblad module Bijbaan

Klik hier voor het antwoordenblad bij de module Bijbaan. Handig om bij de hand te hebben als u met de module aan de slag gaat.

 

Antwoordenbladen modules Studeren

Klik hier voor het antwoordenblad bij de module Studeren: Nog geen 18 en naar het mbo. Handig om bij de hand te hebben als u met deze module aan de slag gaat.

Klik hier voor het antwoordenblad bij de module Studeren: (Bijna) 18 en op het mbo niveau 1/2. Handig om bij de hand te hebben als u met deze module aan de slag gaat.

Klik hier voor voor het antwoordenblad bij de module Studeren: (Bijna) 18 en op het mbo niveau 3/4. Handig om bij de hand te hebben als u met deze module aan de slag gaat.

 

Antwoordenblad module Verkeer en Vervoer

Klik hier voor het antwoordenblad bij de module Verkeer en Vervoer. Handig om bij de hand te hebben als u met de module aan de slag gaat.

 

Antwoordenblad module Zorg

Klik hier voor het antwoordenblad bij de module Zorg. Handig om bij de hand te hebben als u met de module aan de slag gaat.