Antwoordbladen

Antwoordblad module Overheid, burger en DigiD

Klik hier voor het antwoordblad bij de module Overheid, burger en DigiD. Handig om bij de hand te hebben als u met de module aan de slag gaat.

 

Antwoordblad module Identiteit

Klik hier voor het antwoordblad bij de module Identiteit. Handig om bij de hand te hebben als u met de module aan de slag gaat.

 

Antwoordblad module Bijbaan

Klik hier voor het antwoordblad bij de module Bijbaan. Handig om bij de hand te hebben als u met de module aan de slag gaat.

 

Antwoordbladen modules Studeren

Klik hier voor het antwoordblad bij de module Studeren: Nog geen 18 en naar het mbo. Handig om bij de hand te hebben als u met deze module aan de slag gaat.

Klik hier voor het antwoordblad bij de module Studeren: (Bijna) 18 en op het mbo niveau 1/2. Handig om bij de hand te hebben als u met deze module aan de slag gaat.

Klik hier voor voor het antwoordblad bij de module Studeren: (Bijna) 18 en op het mbo niveau 3/4. Handig om bij de hand te hebben als u met deze module aan de slag gaat.

 

Antwoordblad module Verkeer en vervoer

Klik hier voor het antwoordblad bij de module Verkeer en vervoer. Handig om bij de hand te hebben als u met de module aan de slag gaat.

 

Antwoordblad module Zorg

Klik hier voor het antwoordblad bij de module Zorg. Handig om bij de hand te hebben als u met de module aan de slag gaat.