Informatie docent

Docentenhandleiding module Overheid Burger DigiD

Klik hier voor de docentenhandleiding module Overheid, Burger en DigiD en print deze uit. Handig om bij de hand te hebben als u met de module aan de slag gaat.

 

Docentenhandleiding module Identiteit

Klik hier voor de docentenhandleiding module Identiteit en print deze uit. Handig om bij de hand te hebben als u met de module aan de slag gaat.

 

Docentenhandleiding module Bijbaan

Klik hier voor de docentenhandleiding module Bijbaan en print deze uit. Handig om bij de hand te hebben als u met de module aan de slag gaat.

 

Docentenhandleidingen modules Studeren

Klik hier voor de docentenhandleiding module Studeren: Nog geen 18 en naar het mbo en print deze uit. Handig om bij de hand te hebben als u met deze module aan de slag gaat.

Klik hier voor de docentenhandleiding module Studeren: (Bijna) 18 en op het mbo niveau 1/2 en print deze uit. Handig om bij de hand te hebben als u met deze module aan de slag gaat.

Klik hier voor de docentenhandleiding module Studeren: (Bijna) 18 en op het mbo niveau 3/4 en print deze uit. Handig om bij de hand te hebben als u met deze module aan de slag gaat.

 

Docentenhandleiding module Verkeer en Vervoer

Klik hier voor de docentenhandleiding module Verkeer en Vervoer en print deze uit. Handig om bij de hand te hebben als u met de module aan de slag gaat.

 

Docentenhandleiding module Zorg

Klik hier voor de docentenhandleiding module Verkeer en Vervoer en print deze uit. Handig om bij de hand te hebben als u met de module aan de slag gaat.