Bestellen

Alle modules bestellen

De lesmodules van Doe je digiding!  zijn kosteloos te bestellen bij Stichting Digisterker. Je vraagt als docent alle modules in één keer aan en krijgt een schooljaar lang toegang voor een klas van dertig leerlingen. Je kunt als docent bestellen voor meerdere klassen.

Klik hier voor het bestelformulier van alle modules. Nadat je hebt besteld, krijg je via Stichting Digisterker inloggegevens.

 

Alleen module Zorgverzekering bestellen

In verband met een samenwerking met Zorgverzekeringslijn is het ook mogelijk om kosteloos alleen de module Zorgverzekering aan te vragen. Je krijgt als docent een schooljaar lang toegang tot deze module voor een klas van dertig leerlingen. Je kunt als docent bestellen voor meerdere klassen.

Klik hier voor het bestelformulier van alleen de module Zorgverzekering. Nadat je hebt besteld, krijg je via Stichting Digisterker inloggegevens.

 

Proeflicentie bestellen

Het is nu ook mogelijk om voor de rest van dit schooljaar kosteloos een proeflicentie te bestellen voor Doe je Digiding! Hiermee kun je het materiaal bekijken en eventueel aan collega’s voorleggen. Je kunt een proeflicentie aanvragen op het bestelfomulier voor alle modules of voor alleen de module Zorg. Nadat je de proeflicentie hebt besteld, krijg je via Stichting Digisterker inloggegevens.

Klik hier om een proeflicentie te bestellen voor alle modules.

Klik hier om een proeflicentie te bestellen voor alleen de module Zorg.