Bestellen

Alle modules bestellen

De lesmodules van Doe je digiding!  zijn kosteloos te bestellen bij Stichting Digisterker. U vraagt als docent alle modules in één keer aan en krijgt een schooljaar lang toegang voor een klas van dertig leerlingen. U kunt als docent bestellen voor meerdere klassen.

Klik hier voor het bestelformulier van alle modules. Nadat u heeft besteld, krijgt u via Stichting Digisterker inloggegevens.

 

Alleen module Zorg bestellen

In verband met een samenwerking met Zorgverzekeringslijn is het ook mogelijk om kosteloos alleen de module Zorg aan te vragen. U krijgt als docent een schooljaar lang toegang tot de module Zorg voor een klas van dertig leerlingen. U kunt als docent bestellen voor meerdere klassen.

Klik hier voor het bestelformulier van alleen de module Zorg. Nadat u heeft besteld, krijgt u via Stichting Digisterker inloggegevens.

 

Proeflicentie bestellen

Het is nu ook mogelijk om voor de rest van dit schooljaar kosteloos een proeflicentie te bestellen voor Doe je Digiding! Hiermee kunt u het materiaal bekijken en eventueel aan collega’s voorleggen. U kunt een proeflicentie aanvragen op het bestelfomulier voor alle modules of voor alleen de module Zorg. Nadat u de proeflicentie heeft besteld, krijgt u via Stichting Digisterker inloggegevens.

Klik hier om een proeflicentie te bestellen voor alle modules.

Klik hier om een proeflicentie te bestellen voor alleen de module Zorg.