Licentieoverkomst

Licentieovereenkomst gebruik lesomgeving Doe je digiding!

 

Partijen
De overeenkomst wordt door de school (verder: de bestellende partij) aangegaan met Stichting Digisterker.

Duur overeenkomst
De overeenkomst is voor de duur van maximaal één schooljaar, met ingang van de ingangsdatum die in het bestelformulier is aangegeven.

De overeenkomst wordt niet automatisch verlengd. Mocht de bestellende partij het schooljaar erop weer gebruik willen maken van de lesomgeving Doe je digiding!, dan dient deze hiervoor een nieuwe bestelling te plaatsen met behulp van de hiervoor bedoelde bestelformulieren (zie https://doejedigiding.nl/bestellen/).

Kosten
De licentie is kosteloos. Per klas ontvangt de bestellende partij standaard 30 gepseudonimiseerde leerling-logins, plus een persoonlijke login voor de docent (de inloggegevens worden naar de e-mailadressen gestuurd van de docenten die in het bestelformulier zijn opgegeven).

Voorwaarden gebruik
De licentie wordt uitsluitend verleend aan de bestellende partij. Het is dus voor de bestellende partij niet toegestaan toegang tot de lesomgeving te verlenen aan een derde partij.

Het lesmateriaal dat door Stichting Digisterker is ontwikkeld, mag niet worden gekopieerd en/of vermenigvuldigd. Het gaat hierbij om de content van de lesomgeving, met uitzondering van het externe materiaal waarnaar via links wordt verwezen vanuit de lesomgeving.

Rechten
De overeenkomst geeft recht op:

  • Maximaal een schooljaar lang toegang tot de bestelde Doe je digiding!-modules, bestemd voor de docenten en klassen die zijn aangemeld via het bestelformulier
  • Ondersteuning van Stichting Digisterker bij voorkomende vragen en problemen gedurende de looptijd van de licentie

 

Opgesteld: 19 mei 2020

 

Stichting Digisterker
Hoofdvestiging
M.H. Tromplaan 9
7511 JJ Enschede
053 2030062

Nevenvestiging
Gebouw 88
Burgemeester Brokxlaan 12
5041 SB Tilburg

www.digisterker.nl