Gebruiksregels – praktijkonderwijs

Wat mag je van ons verwachten?

Nadat je bestelling is verwerkt krijg je inloggegevens waarmee je het lesmateriaal (docentenhandleidingen, digibord-presentaties en werkbladen) gratis kunt downloaden.

Je krijgt ondersteuning van Stichting Digisterker bij voorkomende vragen en problemen gedurende de looptijd van de licentie.

 

Wat zijn de kosten?

Het gebruik van Doe je digiding!  is kosteloos.

 

Hoe gaan wij om met je gegevens?

In onze privacyverklaring lees je meer over welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom.

 

Wat mag je?

Nadat je bestelling is verwerkt mag je (samen met je leerlingen) gebruikmaken van het lesmateriaal van Doe je digiding! 

 

Wat mag je niet?

Je krijgt na je bestelling een docentaccount voor toegang tot de docentomgeving van Doe je digiding! waar je het lesmateriaal kunt downloaden. Dit is je persoonlijke account. Het is niet toegestaan om met dit docentaccount anderen toegang te verlenen tot de docentomgeving.

Het lesmateriaal dat door Stichting Digisterker is ontwikkeld, mag niet worden gekopieerd en/of vermenigvuldigd. Het gaat hierbij om de content van het lesmateriaal, met uitzondering van het externe materiaal waarnaar via links wordt verwezen vanuit het lesmateriaal.

 

Wanneer stoppen je gebruiksrechten?

De toegang tot het lesprogramma Doe je digiding!  wordt na ieder schooljaar automatisch kosteloos verlengd. Wil je geen gebruik meer maken van Doe je digiding!? Stuur dan een mail naar doejedigiding@digisterker.nl.

Stichting Digisterker heeft het recht om de overeenkomst te beëindigen bij oneigenlijk gebruik of bij onvoorziene omstandigheden.