Gebruiksregels – (v)mbo

Wat mag je van ons verwachten?

Nadat je bestelling is verwerkt krijg je toegang tot het gratis lesprogramma Doe je digiding!  Via ‘Mijn klassen’ kun je vervolgens zelf klassen toevoegen, zodat jouw leerlingen ook toegang krijgen tot het lesmateriaal.

Je krijgt ondersteuning van Stichting Digisterker bij voorkomende vragen en problemen gedurende de looptijd van de licentie.

 

Wat zijn de kosten?

Het gebruik van Doe je digiding!  is kosteloos.

 

Hoe gaan wij om met je gegevens?

In onze privacyverklaring lees je meer over welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom.

 

Wat mag je?

Nadat je bestelling is verwerkt mag je (samen met je leerlingen/studenten) gebruikmaken van alle lesmodules van Doe je digiding! 

 

Wat mag je niet?

Je krijgt na je bestelling een docentaccount voor toegang tot de docentomgeving van Doe je digiding!  Dit is je persoonlijke account. Het is niet toegestaan om met dit docentaccount anderen toegang te verlenen tot de docentomgeving. Ook is het niet toegestaan om  leerlingenaccounts aan anderen te vertrekken dan de leerlingen in je klas.

Het lesmateriaal dat door Stichting Digisterker is ontwikkeld, mag niet worden gekopieerd en/of vermenigvuldigd. Het gaat hierbij om de content van de lesomgeving, met uitzondering van het externe materiaal waarnaar via links wordt verwezen vanuit de lesomgeving.

 

Wanneer stoppen je gebruiksrechten?

De toegang tot het lesprogramma Doe je digiding!  wordt na ieder schooljaar automatisch kosteloos verlengd. Wil je geen gebruik meer maken van Doe je digiding!? Stuur dan een mail naar doejedigiding@digisterker.nl.

Stichting Digisterker heeft het recht om de overeenkomst te beëindigen bij oneigenlijk gebruik of bij onvoorziene omstandigheden.