Online workshops Doe je digiding!

Online workshop voor bibliotheken

In de online workshop voor bibliotheken maak je kennis met de opzet en de inhoud van de lesmodules Doe je digiding! Jongeren en digitale overheid- (v)mbo. We lichten kort toe waar jongeren tegenaan lopen in relatie tot de digitale overheid. Via een gastles ervaar je een aantal oefeningen uit het lesmateriaal. Ook bespreken we samen met de andere deelnemers de rollen die bibliotheken kunnen spelen bij Doe je digiding!  Hiernaast gaan we tijdens de workshop kort in op Digidingen-desk. Inloopspreekuur digitale overheid voor jongeren. Natuurlijk is er volop ruimte om vragen te stellen. De online workshop voor bibliotheken is gratis en duurt 60 minuten. De sessie vindt plaats in Microsoft Teams.

 

dinsdag 7 juni: 15.00 – 16.00 uur

dinsdag 5 juli: 15.00 – 16.00 uur

 

Meld je hier aan voor de online workshop voor bibliotheken.

 

Online workshop voor docenten

In de online workshop voor docenten lichten we kort toe waar jongeren tegenaan lopen als ze digitaal zaken regelen bij de overheid. Ook vertellen we wat over de inhoud en opzet van de lesmodules Doe je digiding! We laten je via een gastles een aantal oefeningen uit het lesmateriaal ervaren en bespreken op welke wijze je Doe je digiding! kunt inzetten binnen je vak. Natuurlijk is er volop ruimte om vragen te stellen. De online workshop voor docenten is gratis en duurt 30 minuten. De sessie vindt plaats in Microsoft Teams.

 

maandag 11 april: 16.00 – 16.30 uur

 

Meld je hier aan voor de online workshop voor docenten.

 

Meer informatie

Heb je vragen over de workshop? Neem dan contact op met Marith Clignet, medewerker Jongereneducatie, via: marith.clignet@digisterker.nl, tel. 06 – 29 18 25 06.