Actualisering Doe je digiding! voor bibliotheken

Heeft jouw bibliotheek het lesprogramma Doe je digiding! Jongeren en de digitale overheid al in het educatieve aanbod opgenomen? Doe je digiding! is het afgelopen jaar vernieuwd met nieuwe en herziene modules voor het (v)mbo en een speciale variant voor het praktijkonderwijs. Check dus snel of de informatie op de website van jouw bibliotheek nog actueel is.

 

Actuele informatie

Via deze link vind je de belangrijkste informatie over de inhoud van het lesprogramma. Je kunt deze gebruiken om de informatie over Doe je digiding! op de website van jouw bibliotheek zo nodig aan te passen of te vervangen, zodat (v)mbo-scholen én praktijkscholen op de hoogte zijn van de vernieuwde lesinhoud.

 

 

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Marith Clignet (medewerker Jongereneducatie) via marith.clignet@digisterker.nl of tel. 06 29 18 25 06.