Kennismaking en workshop voor praktijkonderwijs

Wil je meer weten over Doe je digiding! – praktijkonderwijs of wil je met je team aan de slag met het lesprogramma? Maak dan gebruik van de onderstaande mogelijkheden:

 

Online kennismaking 

In de online kennismaking maak je kennis met het thema jongeren en de digitale overheid. Ook krijg je inzicht in de opzet en de inhoud van Doe je digiding! – praktijkonderwijs. Meld je hier aan voor een online kennismaking.

Duur: 30 minuten

Kosten: gratis

 

Workshop Doe je digiding! 

De workshop bestaat uit een interactief en praktijkgericht programma. We lichten kort toe waar jongeren tegenaan lopen als ze digitaal zaken regelen bij de overheid. Ook laten we de inhoud en opzet van de lesmodules Doe je digiding! – praktijkonderwijs zien. Je gaat samen met je team aan de slag aan de hand van een aantal quizvragen, stellingen en dilemma’s uit het lesmateriaal. Ook bespreken we hoe je Doe je digiding! binnen jouw school kunt inzetten. We verzorgen deze workshop op locatie, voor minimaal vier deelnemers. Heb je interesse? Mail dan naar doejedigiding@digisterker.nl, we nemen dan snel contact met je op.

Duur: 90 minuten

Kosten: gratis