Bestel Doe je digiding!

Heeft u Doe je digiding! al besteld voor volgend schooljaar? De inloggegevens die u nu gebruikt, zijn alleen dit schooljaar geldig. Om volgend schooljaar weer gratis gebruik te kunnen maken van Doe je digiding! vragen we alle gebruikers om opnieuw inloggegevens aan te vragen voor hun klas(sen). Wilt u komend schooljaar voor het eerst gebruikmaken van Doe je digiding! ? Bestel dan ook nu alvast het materiaal!

 

Bestellen

Alle modules van Doe je digiding! zijn gratis te bestellen via dit bestelformulier. Wanneer u een bestelling plaatst krijgt u inloggegevens voor uw klas(sen) waarmee u een schooljaar lang toegang heeft tot het lesmateriaal. Wilt u het lesmateriaal zelf eerst bekijken en er nog niet direct mee aan de slag in de klas? Vraag dan een gratis proeflicentie aan.

 

Nieuwe modules

Wist u dat Doe je digiding! is uitgebreid met nieuwe modules? Er is een nieuwe module Bank & geldzaken ontwikkeld (voor vmbo en mbo) en vanaf deze maand is de nieuwe module Wonen (voor mbo) beschikbaar. Wanneer u Doe je digiding! bestelt krijgt u automatisch toegang tot alle acht modules. In de loop van 2021 komen er nog twee nieuwe modules bij.

 

10.000 gebruikers

Inmiddels hebben ruim 10.000 leerlingen en studenten in vmbo, mbo en praktijkonderwijs gebruik gemaakt van het materiaal. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee! We streven ernaar om nog meer jongeren te helpen met het vergroten van hun digitale geletterdheid en de omgang met digitale overheidsdiensten. Maar dat kan natuurlijk alleen als u, en uw collega’s, enthousiast zijn over het materiaal en het (weer) gaan inzetten.

 

 

Meer informatie

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Marith Clignet (Medewerker jongereneducatie) via marith.clignet@digisterker.nl of 06 29 18 25 06.