Kennismakingspresentatie voor docenten

Speciaal voor docenten is er nu de Kennismakingspresentatie Doe je digiding! Hierin maak je kennis met het thema jongeren en de digitale overheid en krijg je inzicht in de opzet en de inhoud van het lesprogramma Doe je digiding! De presentatie is daarnaast een handig middel om samen met collega’s te bespreken hoe jullie de modules van Doe je digiding! binnen de school kunnen inzetten.

 

 

Inzicht in de opzet en inhoud van Doe je digiding!

In de Kennismakingspresentatie maak je kennis met het thema jongeren en de digitale overheid en word je stap voor stap meegenomen in de opzet en inhoud van het lesprogramma Doe je digiding! Bij het doorlopen van de slides krijg je inzicht in de uitgangspunten, leerdoelen en modules van Doe je digiding!- praktijkonderwijs en Doe je digiding! – vmbo/mbo. In de bijbehorende notities vind je per slide extra achtergrondinformatie en verwijzingen naar verschillende onderzoeken op het gebied van jongeren en de digitale overheid.

 

In gesprek met collega’s

De Kennismakingspresentatie is ook een handig middel om samen met collega’s in gesprek te gaan en na te denken over het thema jongeren en de digitale overheid bij jullie op school. Want in hoeverre zijn jullie leerlingen goed voorbereid op de digitale regelzaken waar ze mee te maken krijgen? Wordt er binnen jullie school al aandacht aan dit thema besteed? En binnen welke vakken en op welke momenten in het jaar zouden jullie met de module(s) van Doe je digiding! aan de slag willen gaan? Deze Kennismakingspresentatie helpt jou en je team op weg om hierover in gesprek te gaan.

 

Aanvragen Kennismakingspresentatie

Vraag de Kennismakingspresentatie voor scholen aan en ontvang de presentatie automatisch in je mailbox.

 

Werk je in de bibliotheek? En wil je voor docenten op school een presentatie verzorgen over Doe je digiding! en de mogelijkheden om het lesprogramma in te zetten binnen het onderwijs? Vraag dan de Kennismakingspresentatie voor bibliotheken aan.