Data online workshops

Inhoud online workshops

Bent u als school of bibliotheek geïnteresseerd in de ins en outs van jongeren in relatie tot de digitale overheid? En benieuwd naar de inhoud van de lesmodules van Doe je digiding! ? Het team jongereneducatie van Stichting Digisterker verzorgt workshops en trainingen over jongeren en de digitale overheid en het lesprogramma Doe je digiding!  U vindt hier meer informatie.

 

Geïnteresseerd?

Bent u als docent geïnteresseerd in een online workshop van Doe je digiding! Of wilt u meer informatie over jongeren en de digitale overheid en over Doe je digiding! ? Dan kunt u hier uw gegevens achterlaten. Wij nemen dan contact met u op.

 

De data voor de online workshop voor bibliotheken in 2021 zijn:

Bent u werkzaam bij een bibliotheek, dan kunt u zich hier aanmelden om deel te nemen aan de online workshop Doe je digiding!