Online workshops

Inhoud online workshops

Bent u als school geïnteresseerd in de ins en outs van jongeren in relatie tot de digitale overheid? En benieuwd naar de inhoud van de lesmodules van Doe je digiding! ? Of bent u als bibliotheek geïnteresseerd in hoe u vanuit uw educatieve dienstverlening aan het vmbo en mbo aandacht kunt besteden aan jongeren en de digitale overheid met behulp van Doe je digiding! ? Het team jongereneducatie van Stichting Digisterker verzorgt workshops en trainingen over jongeren en de digitale overheid en het lesprogramma Doe je digiding!

In de online workshop voor scholen lichten we kort toe waar jongeren tegenaan lopen als ze digitaal zaken regelen bij de overheid. Ook vertellen we wat over de inhoud van de lesmodules van Doe je digiding!  We laten de opzet van Doe je digiding! zien en laten u via een gastles een aantal oefeningen uit het lesmateriaal ervaren. Ook bespreken we de mogelijkheden om Doe je digiding! online/op afstand in te zetten. Daarnaast is er volop ruimte om vragen te stellen.

In de online workshop voor bibliotheken gaan we ook op alle hiervoor genoemde zaken in. Daarnaast bespreken we samen met de deelnemers welke verschillende rollen bibliotheken kunnen spelen bij Doe je digiding! Jongeren en de digitale overheid.

 

Geïnteresseerd?

Vanaf september 2020 zijn we weer gestart met nieuwe online workshops.

Bent u als docent geïnteresseerd in een online workshop van Doe je digiding! Of wilt u meer informatie over jongeren en de digitale overheid en over Doe je digiding! ? Dan kunt u hier uw gegevens achterlaten. Wij nemen dan contact met u op.

Bent u werkzaam bij een bibliotheek, dan kunt u zich hier aanmelden om deel te nemen aan de online workshop van Doe je digiding! Jongeren en de Digitale overheid.

 

 

Contact

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Marith Clignet, medewerker jongereneducatie
E-mail: marith.clignet@digisterker.nl
Telefoon: 06 29 18 25 06

Angeliek van der Zanden, programmaleider jongereneducatie
E-mail: angeliek.vanderzanden@digisterker.nl
Telefoon: 06 27 43 61 89