Online workshops in coronatijd

Geïnteresseerd?

Bent u als school geïnteresseerd in de ins en outs van Doe je digiding! ? En hoe het materiaal aansluit bij uw onderwijsprogramma? Of bent u als bibliotheek geïnteresseerd in hoe u vanuit uw educatieve dienstverlening aan het vmbo en mbo aandacht kunt besteden aan Doe je digiding! ? Het team jongereneducatie van Stichting Digisterker verzorgt workshops en trainingen over Doe je digiding!

Nu het in verband met corona niet mogelijk is fysiek naar u toe te komen, verzorgen wij online workshops over Doe je digiding! In de workshop maakt u kennis met de inhoud van de lesmodules Doe je digiding!  We lichten kort de achtergrond toe van het lesprogramma, laten de opzet zien en laten u via een gastles een aantal oefeningen uit het lesmateriaal ervaren. Ook bespreken we de mogelijkheden om Doe je digiding! online/op afstand in te zetten. Daarnaast is er volop ruimte om vragen te stellen. In de workshop voor bibliotheken gaan we ook in op de mogelijke rollen die bibliotheken kunnen spelen bij Doe je digiding!

De workshops van juni en juli zijn vol. Vanaf eind augustus plannen we weer nieuwe workshops. Bent u docent, dan kunt u hier uw gegevens achterlaten. Bent u werkzaam bij een bibliotheek, dan kunt u hier uw gegevens achterlaten. In de loop van augustus brengen we u op de hoogte van de nieuwe data voor de online workshops.

 

 

Contact

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Marith Clignet, medewerker jongereneducatie
E-mail: marith.clignet@digisterker.nl
Telefoon: 06 29 18 25 06

Angeliek van der Zanden, programmaleider jongereneducatie
E-mail: angeliek.vanderzanden@digisterker.nl
Telefoon: 06 27 43 61 89