Trainingen en workshops

Geïnteresseerd?

Bent u als school geïnteresseerd in de ins en outs van Doe je digiding! ? En hoe het materiaal aansluit bij uw onderwijsprogramma? Of bent u als bibliotheek geïnteresseerd in hoe u vanuit uw educatieve dienstverlening aan het vmbo en mbo aandacht kunt besteden aan Doe je digiding! ?

Het team jongereneducatie van Stichting Digisterker verzorgt workshops en trainingen over Doe je digiding!  Nodig ons uit voor het verzorgen van een workshop (minimaal 5 deelnemers). Wij komen graag naar u toe!

 

 

Contact

Wilt u meer informatie of een gratis workshop aanvragen? Neem dan contact op met:

Marith Clignet, medewerker jongereneducatie
E-mail: marith.clignet@digisterker.nl
Telefoon: 06 29 18 25 06

Angeliek van der Zanden, programmaleider jongereneducatie
E-mail: angeliek.vanderzanden@digisterker.nl
Telefoon: 06 27 43 61 89