Online workshops Doe je digiding!

Online workshop voor docenten

In de online workshop voor docenten lichten we kort toe waar jongeren tegenaan lopen als ze digitaal zaken regelen bij de overheid. Ook vertellen we wat over de inhoud en opzet van de lesmodules Doe je digiding! We laten u via een gastles een aantal oefeningen uit het lesmateriaal ervaren en bespreken met u op welke wijze u Doe je digiding! kunt inzetten bij uw vak. Natuurlijk is er volop ruimte om vragen te stellen. De online workshop voor docenten is gratis en duurt 45 minuten. De sessie vindt plaats in Microsoft Teams.

 

Dinsdag 28 september: 16.00 uur

Maandag 11 oktober: 16.00 uur

 

Meld u hier aan voor de online workshop voor docenten.

 

Online workshop voor bibliotheken

In de online workshop voor bibliotheken maakt u kennis met de opzet en de inhoud van de lesmodules Doe je digiding! Jongeren en digitale overheid- (v)mbo. We lichten kort toe waar jongeren tegenaan lopen in relatie tot de digitale overheid. Via een gastles ervaart u een aantal oefeningen uit het lesmateriaal. Ook bespreken we samen met de andere deelnemers de rollen die bibliotheken kunnen spelen bij Doe je digiding!  Hiernaast gaan we tijdens de workshop kort in op Digidingen-desk. Inloopspreekuur digitale overheid voor jongeren. Natuurlijk is er volop ruimte om vragen te stellen. De online workshop voor bibliotheken is gratis en duurt 90 minuten. De sessie vindt plaats in Microsoft Teams.

 

Dinsdag 14 september: 15.00 uur

Maandag 4 oktober: 14.30 uur

 

Meld u hier aan voor de online workshop voor bibliotheken.

 

Meer informatie

Heeft u vragen over de workshop? Neem dan contact op met Marith Clignet, medewerker Jongereneducatie, via: marith.clignet@digisterker.nl, tel. 06 – 29 18 25 06.