Doe je digiding! voor volgend schooljaar?

Ben jij vmbo-docent maatschappijleer, economie, digitale vaardigheden, LOB of mbo-docent burgerschap? En ben jij je met je vakgroep aan het oriënteren op de invulling van je vak voor komend schooljaar? Vergeet dan vooral niet om Doe je digiding! te bekijken of, als je er al gebruik van hebt gemaakt, om je collega’s te enthousiasmeren! In deze animatie wordt in een notendop uitgelegd wat Doe je digiding! inhoudt en hoe je het materiaal modulair kunt inzetten, passend bij ieders leerlingen.

 

Plaatsen waar Doe je digiding! op één of meerdere scholen wordt ingezet.

 

Modulair gebruik

De lesmodules van Doe je digiding! kunnen aanvullend op of vervangend voor de gebruikte lesmethoden worden ingezet. Eén van de redenen waarom Doe je digiding! hoog wordt gewaardeerd door docenten is de mogelijkheid om zelf modules te kiezen en om die in te zetten op een moment passend bij de leeftijd van de leerlingen dan wel bij de tijd in het jaar wanneer een bepaald thema speelt. Op de website van Doe je digiding! staat een overzicht dat aangeeft wanneer je de lesmodules gedurende het schooljaar kunt inzetten.

 

Hoe sluit Doe je digiding! aan bij mijn vak?

Misschien wil je als docent eerst meer weten over hoe de lesmodules van Doe je digiding! aansluiten bij de leerdoelen van jouw vak? We hebben voor de vmbo-vakken maatschappijleer, economie en LOB uitgewerkt hoe Doe je digiding! aansluit bij de eindtermen respectievelijk de competenties. Ook hebben we voor mbo-docenten burgerschap op een rij gezet op welke wijze de lesmodules van Doe je digiding! aansluiten bij de burgerschapsdimensies. Klik hier voor meer  informatie.

 

Meer informatie?

Heb je behoefte aan meer informatie? Op 11 april is er weer een korte online workshop Doe je digiding! waar je je voor kunt opgeven. Ook kun je aangeven als je liever gebeld wil worden op een tijdstip dat jou past. Meld je hier aan.