Kennismaking en training voor bibliotheken

Wil je meer weten over Doe je digiding! of over hoe je het lesprogramma onderdeel kunt maken van jouw educatieve dienstverlening? Maak dan gebruik van de onderstaande mogelijkheden:

 

Online kennismaking

Hierin maak je kennis met het thema jongeren en de digitale overheid. Ook krijg je inzicht in de opzet en de inhoud van Doe je digiding! Meld je hier aan voor een gratis online kennismaking.

Duur: 30 minuten

 

Training Gastdocent Doe je digiding!

Deze training bestaat uit een interactief en praktijkgericht programma. Je maakt kennis met jongeren en de digitale overheid, je leert de doelgroep kennen en bereidt je eigen gastles voor. De training Gastdocent Doe je digiding! geven we zowel op locatie als met open inschrijving. De training duurt één dagdeel. Hier vind je meer informatie.

 

Telefonisch gesprek

Wil je een individueel gesprek waarin we met je meedenken? Neem dan contact op met Marith Clignet, adviseur jongereneducatie, via marith.clignet@digisterker.nl
of 06 29 18 25 06.


‘Door de training heb ik geleerd hoe ik jongeren tijdens een gastles kan activeren en op welke manier ik de interactie kan aangaan.’

Bibliotheek Kerkrade

 

Lees hier het interview met Bibliotheek Kerkrade.