Bestel Doe je digiding! voor schooljaar 2021-2022

Vanaf vandaag, 14 april, is het mogelijk om Doe je digiding! weer te bestellen voor volgend schooljaar (2021-2022). De inloggegevens die u nu gebruikt, zijn namelijk alleen dit schooljaar geldig. Gebruikt u Doe je digiding! nog niet, maar bent u wel nieuwsgierig naar de inhoud? Dan hebben we speciaal voor u als docent de mogelijkheid om eenvoudig een tijdelijke proeflicentie te bestellen.

 

Inloggegevens aanvragen voor schooljaar 2021-2022

Als u volgend schooljaar gebruik wilt maken van Doe je digiding!, kunt u nu alvast gratis inloggegevens aanvragen. U kiest op het bestelformulier voor de optie ‘schooljaar 2021-2022’. U kunt daar voor één of meerdere docenten inloggegevens aanvragen. Weet u nog niet welke collega’s volgend jaar gaan werken met het materiaal? Dan kunt u later de e-mailadressen van de collega’s alsnog doorgeven.

 

Nieuw: proeflicentie

Bent u als docent nieuwsgierig naar het lesmateriaal maar wilt u er eerst nog meer over weten? Dan bieden we u vanaf dit moment de mogelijkheid om een tijdelijke proeflicentie aan te vragen. U kiest op het bestelformulier voor de optie ‘proeflicentie’ en krijgt dan een gratis docenten-inlog. U kunt zo het lesmateriaal zelf bekijken en bespreken met uw collega’s.

De proeflicentie is geldig tot het einde van het schooljaar 2020-2021. Als u besluit het materiaal in te gaan zetten in dit schooljaar of in schooljaar 2021-2022, kunt u via het bestelformulier bij ons alsnog leerling-accounts aanvragen en ook e-mailadressen van eventuele collega’s doorgeven.

 

Online workshop

Als u meer informatie wilt, is het ook mogelijk een online workshop bij te wonen. Deze worden regelmatig en ook op aanvraag voor u verzorgd. Informatie daarover vindt u hier. 

Daarnaast geeft de animatie Doe je digiding! in 3 minuten een eerste indruk. Bekijk hem hier!

 

Bestellen

U kunt Doe je digiding! hier bestellen.